Oliebollenflyers vallen in de smaak

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

17 december 2019

Oliebollenflyers vallen in de smaak

Flyers voor oliebollen vallen in de smaak bij oliebollenverkopers. Logisch, want flyers zijn een relatief goedkope manier van reclame maken. Mét effect! Verspreid je flyers gericht op adressen in de door jou geselecteerde postcodegebieden. Zo bereik je precies de mensen die jouw oliebollenkraam of bakkerij kunnen bezoeken.

 

Flyers zijn snel gemaakt. Logisch, het is vaak één velletje papier waarop je jouw aankondiging doet. In dit geval natuurlijk dat je de lekkerste oliebollen en appelbeignets verkoopt voor oud & nieuw en de dagen ervoor. Geef op je flyer duidelijk aan waar je kraam staat of winkel is, wat de openingstijden zijn en wat je assortiment is. Heb je specialiteiten? Vermeld ze! Heb je een speciale aanbieding, laat deze er dan goed uitspringen. Neem je bestellingen aan? Dan kun je van jouw flyer direct ook een bestelformulier maken. Zo sla je twee vliegen in één klap en geef je mensen ongemerkt een advies: tijdig bestellen om er zeker van te zijn dat je je oliebollen en andere lekkernijen op tijd in huis hebt!

Bereik een grote groep mensen

Verspreiden.com kan jouw flyer maken en verspreiden. Dat gaat heel snel! Binnen 7 werkdagen liggen ze in de brievenbus. Je kunt zelf kiezen hoe je jouw flyer verspreid wilt hebben. Dat kan bijvoorbeeld met de post, de weekkrant of het wekelijkse folderpakket. Zo bereik je zorgeloos en heel eenvoudig een grote groep mensen. En met succes, want wedden dat daar heel veel oliebolliefhebbers tussen zitten?

Zullen wij jouw oliebollenflyer verzorgen?

Neem dan vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.