15 december 2016

Oliebollen verspreiden

Bij de laatste weken van het jaar hoort de geur en de smaak van vers gebakken oliebollen. Met de juiste huis aan huis verspreide folder zet je je oliebollenkraam prominent in the picture. Zo weet je zeker dat het druk gaat worden!

De kracht van brievenbusreclame is groot. Met een goede folder, boordevol oliebollen, appelflappen en berliner bollen, kun je hier optimaal van profiteren.

Huis aan huis verspreiden

Huis aan huis folders zijn populair. Uit onderzoek blijkt dat bij iedere Nederlander (96%) wel eens een huis aan huis folder leest. Na het lezen van een huis aan huis folder komt meer dan 81% in actie. Voor ruim de helft van de Nederlanders (53%) zou het een groot gemis zijn als er geen huis aan huis folders meer op de deurmat zouden ploffen. Dit blijkt uit de NOM Folder Monitor 2016.

Niet duur

Met deze kennis in je achterhoofd wordt het verspreiden van huis aan huis reclame wel erg aantrekkelijk. Al met één flyer, lokaal, huis aan huis verspreid, kun je je december omzet een flinke boost geven.

Zelf huis-aan-huis reclame verspreiden

Verkoop je oliebollen, of iets anders, en wil je meer weten over de mogelijkheden om in december huis-aan-huis folders te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com