7 december 2015

Oliebollen in de brievenbus

De geur en de smaak van oliebollen hoort bij de laatste maand van het jaar. Wie oliebollen verkoopt, laat dat het beste aan iedereen weten. Met aan huis-aan-huis verspreide folders maak je lokaal duidelijk dat je oliebollen bakt. Met aantrekkelijke aanbiedingen in een folder, trek je mensen naar je winkel of oliebollenkraam. Zet in je huis-aan-huis verspreide reclameboodschap nadrukkelijk in op beleving. Dat versterkt de kracht van je verhaal.

Beleving in de brievenbus

Consumenten kiezen in 2015 massaal voor beleving. Dat begint al bij de reclame in de brievenbus. Vertel daarin dus niet alleen wát je verkoopt, maar vertel ook waarom en hoe en wat. Zit oliebollen bakken al generaties lang in de familie? Vertel het in je folder. Koop je de ingrediënten bij een lokale of ambachtelijke molenaar. Maak daarvan mooie foto’s en gebruik ze in je reclamemateriaal. Juist deze verhalen en mooie foto’s versterken de attentiewaarde van een huis-aan-huis verspreide folder.

Kracht van brievenbusreclame

De kracht van brievenbusreclame is groot. Het is zaak hier, zeker in de decembermaand, optimaal van te profiteren. Met goede huis aan huis reclame zet je een belangrijke stap. Uit onderzoek blijkt dat 86% van de retailers (zeer) tevreden is met de return on investment op huis-aan-huisfolders

Zelf huis-aan-huis reclame verspreiden

Verkoop je oliebollen, of iets anders, en wil je meer weten over de mogelijkheden om in december huis-aan-huis folders te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com