15 september 2022

Oktober wijnmaand vraagt om een folder

Oktober is traditioneel dé wijnmaand. Logisch dus dat deze maand om een folder vraagt met jouw lekkerste wijnen. Zéker ook omdat mensen de gezelligheid weer steeds vaker binnen zoeken. Bij een gezellig diner of een sfeervolle avond bij de open haard kan voor sommige mensen een goede wijn niet ontbreken. Welke wijn we zeker moeten drinken, kun je met je folder vertellen.

Wijn is een bijzondere drank. Het kan je unieke smaakbelevenissen bieden, maar wijn kan ook enorm teleurstellen. Dat weten we allemaal, zéker de mensen die niet zoveel van wijn weten. Het is bovendien een drank waarover veel te vertellen valt. Het is om die reden een mooi product voor een eigen folder. Heb je een slijterij, drankenwinkel of zelfs een restaurant, maak dan eens een folder waarin jouw keldertoppers presenteert.

Folder maken

Een folder maken vergt tijd en aandacht en de nodige voorbereidingstijd. Dat geldt voor elke folder en ook voor een folder voor oktober wijnmaand. Selecteer de wijnen die je wil presenteren, ga na wat erover te vertellen valt en noteer natuurlijk de belangrijkste kenmerken wat betreft druiven, smaak en de combinatie met gerechten. Naast tekst is aansprekende fotografie belangrijk. Zet sowieso de fles en het etiket duidelijk op de foto. Dat is makkelijk zoeken in de winkel. Kies voor een sfeervolle, warme folder, waarbij je haast vanzelf zin krijgt om kennis te maken met jouw wijnen. Het is altijd leuk om enkele recepten te delen met de lezer van de folder. Vraag een lokale chef om mee te werken. Zo genereer je gegarandeerd nog meer aandacht voor je folder!

Aan de slag!

Het proeven en kiezen van de wijnen voor je folder laten we aan jou over. Wij maken er graag een mooi geheel van en zorgen desgewenst ook voor de verspreiding van je folder. Neem eens contact op! We vertellen graag wat voor je kunnen doen! Onze contactgegevens: Verspreiden.com, telefoon 0113 70 02 02, e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com