23 november 2015

Oh kom er eens kijken

Folders verspreiden met Sinterklaas in het land is een slimme keuze om meer aanloop in de winkel en meer verkoop te realiseren. Folders die op de deurmat vallen, worden altijd al met veel plezier gelezen en rondom Sinterklaas nog veel meer.

Ieder jaar doet onderzoeksbedrijf GfK onderzoek naar de folder. Daaruit blijkt dat de folder nog steeds ontzettend populair is. Om maar even wat statistieken te noemen: 82% komt na het lezen van een folder in actie, 53% zou de folder missen en 49% koopt regelmatig een product uit een folder. Dat zijn cijfers die er niet om liegen.

Feestdagenaankopen

Uit een jaarlijks terugkerend consumentenonderzoek van GfK blijkt dat consumenten hun feestdagenaankopen steeds minder vaak plannen. Twintig procent van de Nederlanders (18 jaar of ouder) wist in oktober nog niet of zij cadeautjes voor de feestdagen zou gaan kopen. Meer dan helft (bijna 60%) van de consumenten wist zeker wel cadeaus voor de feestdagen te kopen. Van deze groep koopt bijna helft (40%) cadeaus voor Sinterklaas én Kerstmis. Wanneer men voor één van de twee feestdagen cadeaus koopt, heeft Sinterklaas duidelijk nog steeds de voorkeur: 30% koopt uitsluitend Sinterklaascadeaus, terwijl 25% kiest voor de kerstdagen. Dit ligt in lijn met de resultaten van hetzelfde onderzoek in 2013 en naar verwachting zal 2015 dezelfde lijn vertonen.

Wil je folders verspreiden rondom Sinterklaas? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com