22 november 2022

O, kom er eens kijken

O, kom er eens kijken, wat er op de deurmat ligt! Klinkt vreemd? Niet in deze tijden! Sinterklaas is bij uitstek de gelegenheid om met een folder of flyer van je te laten horen. In december is vrijwel iedere lezer gebrand op de beste aanbiedingen, de mooiste cadeaus en de lekkerste producten. Heb je die in huis? Laat dat dan huis aan huis weten!

Folders voor sinterklaas zijn in deze maand extra aantrekkelijk. De meeste mensen hebben zin in Pakjesavond en alles daaromheen en willen graag hun beste beentje voor zetten. Met een duidelijke huis aan huis verspreide folder val je rechtstreeks op de deurmat. Iedere Sinterklaas liefhebber bladert direct jouw folder door.

Folders boordevol Sinterklaascadeaus

Met jouw folder barst de voorpret voor het Sinterklaasfeest los. Schoencadeautjes, cadeautjes om buiten te spelen, om samen te spelen of mooie familiespellen; liefhebbers van het Sinterklaasfeest oriënteren zich vooraf om hun budget zo slim mogelijk te besteden. Zéker in deze dure maanden. Dat kan heel eenvoudig met jouw kleurrijke Sinterklaas folder. Laat zien wat je dit jaar te koop hebt! Met aantrekkelijke foto’s, aansprekende teksten en eventuele niet te missen aanbiedingen!

Weet waar je doelgroep woont

Folders kun je heel lokaal laten verspreiden. Is jouw winkel in een bepaalde stad, wijk, dorp of regio actief? Zog dan dat je de postcodes kent, en laat je Sinterklaas folder alleen daar bezorgen. Precies de juiste doelgroep! Zo kun je efficiënt folderen. Met de juiste aanbiedingen maak je jouw Sinterklaas folder extra aantrekkelijk. Wat te denken van een kortingsbon of kortingscode in je folder? Of maak er een gezellige happening van en zorg voor Pieten in je winkel of het paard van Sinterklaas voor de deur.

Zelf huis-aan-huis folders verspreiden

Wil je jouw folder huis aan huis verspreiden? Laat het ons weten. We weten alles van folders, folderverspreiding en helpen je graag met het kiezen van het juiste verspreidingsgebied. Neem contact op met Verspreiden.com telefoon: 0113 70 02 02 of mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com