27 oktober 2022

November = korting = flyer

Ben jij al klaar voor de grote, landelijke kortingsacties in november. De uit Amerika overgewaaide ‘consumentenfeesten’ Black Friday en Cyber Monday schreeuwen om een flyer. Of je nu een fysieke winkel hebt of een online webshop laat weten dat jij met jouw winkel meedoet. En hoe!

Een beetje over de top zijn ze misschien wel, de koopjesdagen Black Friday en Cyber Monday. Maar koopjesjagers en aanbiedingen ‘chasers’ zijn er dol op. Zéker nu de inflatie stijgt, worden kortingen extra aantrekkelijk. Met de dure feestdagenmaand voor de deur wordt het voor consumenten nog belangrijker om interessante koopjes te scoren. Wil je meedoen en vooral meeprofiteren van deze koopjesjacht? Laat dan weten dat jouw winkel meedoet. En dat mag jij voor deze dagen best wat luider van de daken schreeuwen.

Een flyer wérkt!

Met een flyer scoor je gegarandeerd goed. Heb je een webshop dan kun je je flyer eenvoudig mee verpakken met de wenshopbestellingen die op de bus gaan. Heb je een fysieke winkel, dan kun je ervoor kiezen om je flyers via je eigen winkel te verspreiden. Natuurlijk kun je je flyers ook láten verspreiden. Dat is voordeliger dan je denkt. Je kunt precies de postcodes definiëren waar jij met jouw flyer op de deurmat wilt vallen. Zo komt je flyer uitsluitend bij die mensen terecht die ook daadwerkelijk naar jouw winkel kunnen komen. Kies ervoor om op dezelfde manier via je social media kanalen te communiceren. Zo versterk je het effect van je marketinguitgaven.

Meer weten over flyers?

Wij maken en verspreiden dagelijks flyers. Dat doen we in heel Nederland, in alle postcodegebieden. Weten hoe? Neem dan eens contact met ons op: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com