1 september 2022

Nog ruim 100 dagen tot kerst

De zomervakantie is bijna klaar. Tijd om de blik vooruit te werpen, richting het einde van het jaar. Neem daarvoor ook je marketing- en communicatiemiddelen eens onder de loep. Wat staat er op de planning en welke speciale dagen volgen er dit jaar nog om met een folder of flyer op in te haken. Het zijn nog ongeveer 100 dagen tot aan kerst. Tijd voor actie dus!

Inhakers kunnen worden gebruikt om jouw bedrijf op een goedkope en simpele manier in de spotlight te zetten. Dat gebeurt regelmatig via social media, waar goede inhakers snel veel gedeeld worden. Natuurlijk kun je ook met folders en flyers inhaken op gebeurtenissen. Niet zo ad hoc als op social media maar er zijn genoeg gebeurtenissen om het komende  half jaar met een folder of flyer op in te haken.

Inhakers

We noemen er een paar: oktober wijnmaand, oktober woonmaand, Dierendag, Sinterklaas, Kerst, Black Friday, Cyber Monday, Oud & Nieuw en ga zo  maar door. Natuurlijk zal niet ieder thema passen bij jou bedrijf, maar het is beter om daar vooraf goed over na te denken dan achteraf te moeten concluderen dat je te laat bent. Op internet vind je trouwens op tal van websites uitgebreide inhaakkalenders. Je ontdekt dan dat er vrijwel iedere dag wel een reden is om ergens op in te haken.

Blijf jezelf

Hoe leuk inhakers ook zijn. Het is belangrijk dat je bij jezelf blijf. Ga dus altijd uit van je eigen boodschap of verhaal en gebruik een inhaker om die boodschap waar te maken.

Folder of flyer maken?

Top! De folder maken wij graag voor jou. Aan de slag dus. Weten hoe? Neem dan eens contact met ons op:Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com