Nog geen pensioen voor papieren folder

Bestel snel en eenvoudig je
drukwerk en verspreiding

23 januari 2023

Nog geen pensioen voor papieren folder

De papieren folder is nog steeds een belangrijke marketingtool. Ondanks haar leeftijd is de folder springlevend. De folder kan dus zeker nog niet ‘met pensioen gaan’. Dat is de conclusie van het Nationale App en Folderonderzoek (NAF) van MeMo².

In het huidige digitale tijdperk rijst zo nu en dan de vraag of een papieren folder nog wel effectief is. Werkt een papieren folder in de brievenbus nog wel? Zorgt een folder op de deurmat nog wel voor voldoende traffic? Uit het onderzoek van MeMo² blijkt duidelijk dat geen enkele supermarkt de verspreiding van de papieren folder wilt beëindigen.

Zes op tien Nederlanders leest de folder
Uit het onderzoek komt daar naar voren dat bijna zes op de tien Nederlanders regelmatig een papieren folder leest. Wat betreft de supermarkten weet Plus supermarkt met de folder meer dan de helft van zijn bezoekers te bereiken. Wat betreft het lezen en het bereik van de folder wordt Plus supermarkt op de voet gevolgd door Aldi, Lidl en Albert Heijn met vergelijkbare percentages.

Folder maken?
Een folder is dus zo gek nog niet! Nederlanders lezen folders en, belangrijker nog, ze komen daardoor in actie. Wil je profiteren van de kracht van de brievenbus en zelf een papieren folder verspreiden? Wij zijn je graag van dienst! Bij Verspreiden.com kun we je folder maken en zorgdragen voor de juiste verspreiding ervan. Weten hoe? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

× Waarmee kan ik je helpen?