3 april 2023

Nog beter huis-aan-huis verspreiden

Je kent Verspreiden.com vast al vanwege de eenvoudige en voordelige manier van huis-aan-huis verspreiding regelen. We hebben nieuws! We hebben onze huis-aan-huismodule namelijk sterk verbeterd, en dan met name de stap waar je het drukwerk kunt selecteren. Dat werkt een stuk vlotter én we bieden je heel wat meer opties!

De nieuwe update van de huis-aan-huis module op Verspreiden.com houdt onder andere in dat het selecteren van de complete huis-aan-huis mailing een stuk sneller en eenvoudiger verloopt. Daarnaast bieden we je een ruime keuze papiersoorten.

Welke papiersoort voor je h-a-h mailing?

Tot voor kort bood Verspreiden.com je bij alle formaten drie papiersoorten aan voor je huis-aan-huis mailing: standaard, stevig en luxe. We hebben dit aanbod nu fors uitgebreid, zodat we nog meer maatwerk kunnen bieden voor jouw h-a-h mailing. Zo kun je voortaan ook kiezen voor dun en recycled papier. Ook dit papier is in een heleboel formaten beschikbaar.

‘Dun’ papier voor je huis-aan-huis reclame

Kies je voor ‘dun’ dan kunnen we daarmee nog steeds een heel mooie huis-aan-huis flyer realiseren, maar het papier iets dunner dan het standaard papier, en daarmee dus ook goedkoper.

Recycled papier is duurzamer

Bij het recycled papier krijg je een mooi stevig papiersoort, waarbij de grondstof 100% bestaat uit gerecycled papier. Drukken op gerecycled papier is duurzamer dan het gebruiken van nieuw papier. Natuurlijk is ook voor het maken van gerecycled papier water en energie nodig, maar het productieproces van gerecycled papier is minder milieubelastend dan dat van nieuw papier. Bovendien, er hoeven natuurlijk ook minder bomen te worden gekapt en het vermindert onnodig papierafval

Bestel je huis-aan-huis mailing nu!

Je kunt in onze webshop direct aan de slag met jouw huis-aan-huis mailing. Kies voor huis-aan-huisverspreiding en we loodsen je stap voor stap door het bestelproces.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com