4 september 2017

Nieuwe menukaart in de brievenbus

Een folder is de ideale manier om te laten dat je een nieuwe menukaart hebt in je restaurant. Want folders worden volop gelezen én gewaardeerd. Koppel je een aantrekkelijke restaurantactie aan je folder, dan weet je zeker dat het druk gaat worden!

Folders zijn razend populair. Het verspreiden van folders is eenvoudig en je kunt zelf bepalen welke verspreidingsgebied je voor je folder hanteert. Heeft jouw restaurant vooral gasten uit de directe omgeving, dan kun je daar gaan ‘folderen’. Heel gericht folders verspreiden, kan natuurlijk ook. Is jouw restaurant vooral geschikt voor gezinnen met kinderen? Dan kun je op basis van postcodes je folders uitsluitend verspreiden in de dorpen, wijken of steden waar gezinnen met jonge kinderen wonen.

Kortingsactie in je folder

Nederlanders houden van korting. Dat is één van de redenen waarom Nederlanders folders lezen. Het is slim om daar rekening mee te houden, als je je folder samenstelt. Een leuke folderactie is bijvoorbeeld een kopje koffie gratis bij een drie-gangen menu of een gratis couvert bij drie betalende gasten. Of wat te denken van een gratis kinderijsje voor het gezin met jonge kinderen. Voeg aan je folder een tegoedbon toe. Of nodig mensen in je folder uit om de website te bezoeken en daarvan een tegoedbon te printen. Zo weten mensen na het lezen van je folder niet alleen de weg naar je restaurant weer te vinden, maar ook naar je website!

Folders verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders huis-aan-huis te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com