20 november 2023

Nieuwe klanten? Bereik ze online!

De decembermaand is misschien wel dé maand om nieuwe klanten te trekken. Het is de tijd van het jaar waarin mensen volop op zoek zijn naar inspiratie voor wonen, eten, kleding en cadeaus. Die zoektocht start vaak online. Door met jouw bedrijf aanwezig te zijn op die websites en apps waar jouw doelgroep ook aanwezig is, wordt je bedrijf maximaal zichtbaar!

Op Zichtbaar.nu kun je heel eenvoudig een online bannercampagne samenstellen. Lokaal, regionaal of zelfs landelijk. Jij bepaalt! Voor deze campagne wordt gebruikgemaakt van drukbezochte Nederlandse websites en apps. De banners worden alleen gepubliceerd op kwalitatieve netwerken en bijvoorbeeld niet op spelletjes websites en apps. Zo’n online banner kun je het beste vergelijken met een online advertentie. Mensen die erop klikken, worden automatisch doorgeleid naar jouw website. Zéker in de komende drukke decembermand kun je daarmee snel nieuwe bezoekers en klanten bereiken.

Bereik jouw doelgroep
Tijdens het bestelproces op Zichtbaar.nu kun je aangeven wat het doel is van jouw online bannercampagne. Zo kun je ervoor kiezen om veel mensen te bereiken, maar je kunt ook aangeven dat je met name woonliefhebbers wil bereiken. Wil je een  specifieke doelgroep bereiken of een maatwerk campagne inrichten, dan kies je eenvoudig voor ‘maatwerk’. In overleg met jou worden dan de beste websites en apps geselecteerd waar jouw banner vertoond wordt.

Online banners regel je zo!
In het bestelproces op Zichtbaar.nu geef je eenvoudig aan in welke regio je zichtbaar wilt zijn, hoeveel mensen je wilt bereiken en hoelang jouw campagne mag duren. Jij bepaalt het bereik en je bepaalt de prijs. Wat dat betekent? Je kunt dus ook zelf bepalen hoeveel mensen je per dag wilt bereiken. Voor een succesvolle campagne is het raadzaam om te kiezen voor ‘optimaal zichtbaar’.

Zo gemaakt!
Als je geen online banner hebt kun je heel eenvoudig een advertentie maken via onze advertentietool. Het kan snel gaan, want jouw campagne kan morgen al live staan!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com