Nieuw: Folderpakket verkrijgbaar in de winkelstraat

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

18 juli 2019

Nieuw: Folderpakket verkrijgbaar in de winkelstraat

Mensen die thuis geen folderpakket ontvangen, kunnen er voortaan gratis een meenemen uit een folderdisplay op straat. Dit is een idee van folderverspreider Spotta. Na een succesvolle proef in Amsterdam met een folderdisplay, zal het idee nu worden uitgebreid naar andere steden.

Het is de bedoeling dat de folderdisplay komt te staan op locaties waar het druk is en waar veel winkelend publiek is. De display is opvallend en heeft een luxe uitstraling, en staat vooralsnog vooral bij bakkers, slagers, boekhandels en gemakswinkels.

Folders thuis lezen

Spotta maakt met de folderdisplay de folder direct beschikbaar tijdens het winkelen. Mensen die het folderpakket thuis niet hebben ontvangen, kunnen op deze manier toch het folderpakket meenemen en thuis bekijken en lezen. Uit de test in Amsterdam komt naar voren dat mensen het folderpakket bewust meenemen om het, in de meeste gevallen, thuis te lezen.

Meer steden

De folderdisplays zijn nu beschikbaar in Amsterdam en Rotterdam. De komende periode zullen de folderdisplays ook in andere steden worden geplaatst.

Meer weten over folders en folderpakketten?

Wil je meer informatie over folders en folderpakketten? Daar vertellen we je graag alles over. Bel vandaag nog met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Bron