31 januari 2019

Neem met de flyer afscheid van de winter

Ga je afscheid nemen van de wintercollectie in je winkel? Bied je aantrekkelijke kortingen en is de uitverkoop een buitenkansje voor koopjesjagers en modeliefhebbers? Maak dan een  flyer waarin je je winteruitverkoop groots aankondigt! Maak het extra leuk door bijvoorbeeld warme chocolademelk te serveren of houd je klanten vast door bijvoorbeeld een verloting van een kledingstuk uit de nieuwe voorjaarscollectie.

 

Op een gegeven moment moet de bezem erdoor. Alle winterspullen in je winkel moeten eruit en plaatsmaken voor de voorjaarscollectie. Kies voor een grootse uitverkoopstunt, die je duidelijk aankondigt met een flyer. Zo weet iedereen de weg naar je winkel te vinden. Stunt met aantrekkelijke kortingen in de flyer van 30%, 50% of zelfs 70%.

Drempel verlagen

Maak er een klein feestje van. Serveer bijvoorbeeld winterse chocolademelk of glühwein en zorg dat er voldoende medewerkers zijn om de klanten te helpen. Met zoveel mensen in de zaak, is het belangrijk om een goede indruk te maken. Zet je beste beentje voor. Wil je deze klanten ook later dit jaar nog eens terugzien in je winkel, koppel dan aan je flyer een aantrekkelijke actie. Je kunt bijvoorbeeld een lente-item verloten onder iedereen die de flyer bij je inlevert. Liefst natuurlijk met vermelding van naam, adres en e-mailadres! Zo maak je van je uitverkoop, een slimme retailactie!

Meer weten over flyers?

Wil je deze winter een succesvolle flyer verspreiden? Wij adviseren je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com