Nazomeren in je flyer

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

13 augustus 2020

Nazomeren in je flyer

Het is belangrijk om af en toe van je zelf te laten horen. Een flyer is daarvoor een goed en voordelig middel. Kies een thema dat van toepassing is op jouw bedrijf. Nazomeren bijvoorbeeld. In de weken kort na de zomer staan de meeste mensen tussen de zomer en de herstart van alle beslommeringen in. Speel daar op in met leuke aanbiedingen.

Flyeren heeft wel degelijk impact. Als je het goed doet, breng je jouw bedrijf met een flyer juist onder de aandacht. En dat zonder al teveel kosten.

Zorg dat jouw flyer iets te bieden heeft

Wat wil jouw lezer en wat is jouw meerwaarde? Het is goed om hierover na te denken bij het samenstellen van je flyer voor het nazomerseizoen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in een interessante aanbieding, zéker na een dure zomervakantie. Zorg daarom dat er bijvoorbeeld een aanbieding op je flyer staat of een kortingscode. Zo is jouw flyer interessant voor de lezer.

Flyer slim gebruiken

Als je denkt dat een flyer maar één marketingdoel heeft, dan heb je het mis. Je kunt flyers voor meerdere doelen tegelijk inzetten. Dat komt omdat de flyer dubbelzijdig is. Op de ene kant zet je bijvoorbeeld een leuke nazomeractie en de andere kant gebruik je voor inhoudelijke informatie over je bedrijf.

Een goed ontwerp en een goede boodschap

Wij maken en verspreiden dagelijks flyers. We weten dat een goed ontwerp en een goede boodschap belangrijk zijn voor het succes ervan. Wil jij komende nazomer gaan flyeren? We gaan graag voor je aan de slag. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.