1 februari 2024

Mooie folder? Ga voor de Beste Folder Awards 2024

Trots op de folders die jij verspreidt? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Beste Folder Awards 2024’. Je kunt je daar nu voor aanmelden. Deelnemen kan zowel met een papieren folder als een digitale folder.  Interessant, want daarmee krijg je inzicht in hoe je folder presteert vergeleken met die van deelnemende concurrenten. Bovendien kun je zo achterhalen wat consumenten van jouw folder vinden én hoe ze folders in het algemeen waarderen.

De verkiezing ‘Beste Folder Awards 2024’ is een initiatief van Q&A Retail. De verkiezing maakt volop gebruik van de mening van de ontvangers van folders. Zij kunnen namelijk een stem uitbrengen op hun favoriete folder(s) in vijf categorieën, namelijk bouwmarkt, tuin & dier, persoonlijke verzorging, warenhuizen, slapen & wonen en supermarkt & slijterij. Daarvoor geven ze de folder een cijfer op de uiteenlopende aspecten, waaronder opmaak, aanbiedingen en overzichtelijkheid van de folder. Bij dat laatste kun je denken aan: de folder is duidelijk, informatief en prettig om te lezen. Ook wordt een cijfer gevraagd over de eigen lokale ervaring. Met andere woorden, hebben de medewerkers een vriendelijke houding en oprechte aandacht voor je. Voor de online folder worden andere aspecten beoordeeld, zoals het gemak om door de folder te navigeren en te vinden waarnaar je op zoek bent.

Leesgedrag
Consumenten die meedoen aan de verkiezing ‘Beste Folder Awards 2024’ krijgen ook vragen die te maken hebben met hun folder leesgedrag. Zo wordt gevraagd hoe vaak en hoe grondig ze folder(s) lezen. Een andere vraag die ze krijgen voorgelegd is of ze weleens een aankoop doen na het lezen van een folder. Ook laten zij hun persoonlijke gegevens achter, zoals leeftijd, geslacht en postcode. Deze informatie wordt gebruikt in de analyse.

Meedoen of meer informatie
Kijk op de website van Beste Folder Awards.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com