3 maart 2016

Moederdag vraagt om een goede folder

Folderverspreiding rond Moederdag en enkele weken later Vaderdag is voor veel ondernemers een slimme manier om de omzet een boost te geven. Want folders werken. Mensen die folders lezen, komen in actie. Ze bezoeken je winkel, kiezen je producten en zijn blij met de Moederdag suggesties die jij in de folder doet.

 

Folders werken

Ieder onderzoek wijst weer hetzelfde uit. Het verspreiden van folders is een slimme zet. Zo komt 82% naar aanleiding van de papieren folder in actie (bron: NOM Folder Monitor 2015). Folderverspreiding is dé manier om je kortingsactie, open dag of Moederdag suggesties onder de aandacht te brengen. Huis-aan-huis, want het huis aan huis verspreiden van folders heeft tal van voordelen voor winkels, supermarkten, modezaken, woonwinkels en restaurants.

Meer klanten

De juiste inzet van folderverspreiding zorgt voor meer bezoekers in je winkel of restaurant, voor meer verkopen, voor meer omzet. Verspreid daarom je folder, flyer, krant of ander reclamedrukwerk huis aan huis, in een sealbag of niet, of via een geadresseerde folder, voor extra aandacht. En bereik succes. Maak een slimme keuze en zet dit effectieve middel in bij je campagnes.

Wil je meer informatie over de verspreiding van een folder, flyer, krant of ander drukwerk? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com