9 maart 2018

Moederdag in je folders

Als slimme retailer kun je niet om Moederdag heen. Vaak wordt gezegd dat deze dag is uitgevonden door de media en de commercie, maar een dag ter ere van moederfiguren is al terug te vinden in het oude Griekenland. De oorsprong van Moederdag zoals wij het nu kennen, is echter afkomstig uit Amerika. Voor ondernemers een uitgelezen dag om met een folder op in te haken.

In Nederland deed de traditie van Moederdag begin vorige eeuw zijn intrede. We vieren Moederdag op de tweede zondag van mei. Eerst kregen moeders vaak alleen een bos bloemen, in de jaren ’60 werden huishoudelijk apparaten een populair cadeau. Inmiddels zijn er tal van speciale cadeaus voor Moederdag, uiteenlopend van een bos bloemen of chocolade tot parfum, woonaccessoires of een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Wie een beetje creatief is, vindt in zijn eigen bedrijf ongetwijfeld artikelen of diensten waar moeders blij van worden.

 

Moederdag folder

Het spreekt voor zich dat je Moederdag folder direct als zodanig herkenbaar moet zijn. Veel roze en hartjes; het is niet anders. Geef je beste cadeautips maar geef ook advies over hoe je moeder het beste kunt verrassen. Een lekker ontbijtje op bed, een leuk knutselwerkje voor de kinderen of heerlijk recept voor een speciale Moederdag taart. Op deze manier geef je je folder extra lading, waardoor de lezer langer in je folder blijft lezen. Dat moet je hebben: gerichte aandacht voor jouw producten en jouw bedrijf!

Folder verspreiden?

Wil je meer informatie over verspreiding van folders voor Moederdag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com