Modeflitsen in de brievenbus

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

10 september 2020

Modeflitsen in de brievenbus

Koning Winter staat voor de deur. Dat betekent dat de dames- en herenmodezaken vol hangen met een nieuwe collectie winterkleding. Nu kijken en passen lastig is en grote modeshows niet georganiseerd kunnen worden, is een folder een handig middel om jouw collectie huis aan huis te presenteren.

Modezaken kunnen hun nieuwe kledingcollectie presenteren in speciale huis aan huis bezorgde folder. Met mooie fotografie, heldere uitleg en aantrekkelijke aanbiedingen is de folder het lezen waard. Wie een goed en up to date klantenbestand heeft, kan er ook voor kiezen deze klanten een folder toe te sturen via een geadresseerde direct mail. Zo weet je zeker dat je folder opvalt. De folder komt immers binnen gelijktijdig met de reguliere post van die dag.

Folders boordevol mode en stylingadvies

Kies je voor direct mail van je folder met de allernieuwste mode, dan kun je van de folder een echte stijlgids maken. Met leuke weetjes over de kledingmerken, interessante tips en bijpassende accessoires maak je van je folder een bewaarnummer. Koppel de verzending van je folder eventueel aan enkele aantrekkelijke aanbiedingen.

Meer weten?

Wil je folders verspreiden? Huis aan huis, direct mail of een andere verspreidvorm? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12. Of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.