6 april 2023

Milieuvriendelijk(er) verspreiden

Een folder of flyer maken betekent tal van keuzes maken. Wat wil je communiceren? Welk beeldmateriaal gebruik je? Waar wil je je folder of flyer verspreiden en welk papier gebruik je om je boodschap te verspreiden? Bij Verspreiden.com  heb je keuze uit tal van soorten papier: standaard, stevig, luxe, dun en zelfs recycled papier. Met die laatste keuze weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt. Prettig voor jou én voor de ontvanger.

Het recycled papier is een mooie, stevige papiersoort. De grondstof hiervan bestaat voor 100% uit gerecycled papier. Drukken op gerecycled papier is duurzamer dan het gebruik van nieuw papier. Natuurlijk is ook voor het maken van gerecycled papier water en energie nodig, maar het productieproces van gerecycled papier is minder milieubelastend dan dat van nieuw papier. Bovendien, er hoeven natuurlijk ook minder bomen te worden gekapt en het vermindert onnodig papierafval.

Straal duurzaamheid uit

Hoe groen wil jij het maken? Zeker als je als bedrijf  uitstraalt dat je duurzaamheid belangrijk vindt en oog hebt voor het milieu is kiezen voor recycled papier een slimme keuze. Daarmee laat je zien dat je bij alle keuzes die je als bedrijf maakt, het milieu voorop stelt. Met andere woorden: practice what you preach.

Lever oud papier in

Natuurlijk kun je ook zelf bijdragen door oud papier en karton gescheiden in te leveren. Zo kan ook dat weer gerecycled worden.

Aan de slag met je folder!

Je kunt je folder of flyer van recycled papier eenvoudig bestellen in onze webshop.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com