10 juni 2024

Met zomerse banners val je online op

Een zomerse online banner campagne is een laagdrempelig marketing middel met veel kansen voor jou als ondernemer. Met goede banners kun je namelijk direct de juiste doelgroep aanspreken. Een zomerse banner kun je bijvoorbeeld inzetten voor het werven van vakantiekrachten. Maar een zomerse online banner werkt ook fantastisch voor jouw strandpaviljoen of dagattractie.

Online banners zijn grafische reclame-uitingen. Met die banners adverteer je op andere websites, zoals lokale nieuwswebsites. Door op de banner te klikken wordt jouw webpagina geopend. Daar kun je meer informatie delen; over de vakantiebanen die je hebt, over de zomeravonden in jouw strandpaviljoen of over het vermaak in jouw zomerse dagattractie.

Voordelen online banners
Online banners zijn een stuk goedkoper dan een advertentie of een folder. Het laten maken van een banner kost relatief weinig geld en ook het adverteren zelf met online banners is veel goedkoper dan drukwerk. Daar komt bij dat je de online banners heel gericht kunt inzetten. Doordat websites en social media als Instagram veel informatie van hun bezoekers hebben, kun je je banner gericht aan de juiste bezoekers tonen. Aan jongeren bijvoorbeeld of aan twintigers die graag een cocktail in je paviljoen drinken. Of aan jonge gezinnen, die graag een dagje uit gaan met hun kinderen. Het is een kwestie van goed targeten en dat kan heel gericht!

Online banners zijn meetbaar
Interessant is ook dat online banners goed meetbaar zijn. Je kunt namelijk meten hoeveel mensen doorklikken naar jouw website of landingspagina en vanaf welke website of social media platform ze dat doen. Zo vergaar je informatie waarmee je je volgende online banner campagne nog effectiever kunt maken! Op ons platform https://www.zichtbaar.nu kun je eenvoudig een online campagne starten!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com