1 maart 2017

Met Pasen in de juiste brievenbus

De komende Paasdagen zijn ideaal voor folderverspreiding. Paasfolder kun je effectief huis-aan-huis verspreiden. Je folders bereiken de juiste brievenbussen. In heel Nederland of alleen in een kleinere regio.


Gericht folderen

Heb je een leuke Paasaanbieding? Kies er dan voor om gericht te folderen. Door gericht te folderen in het verzorgingsgebied van jouw winkel, restaurant of tuincentrum, zijn je aanbiedingen voor een veel grotere groep relevant. Want als je jouw klanten daadwerkelijk bereikt, kunnen de opbrengsten hoog zijn. Maar liefst 72% van de consumenten zonder ja/nee-sticker ontvangt graag huis-aan-huis-reclame.

Hogere respons

Gerichte verspreiding zorgt voor meer winkel- en restaurantbezoekers en een hogere respons op jouw huis aan huis folders. Door besparing van druk- en verspreidkosten realiseer je bovendien ook nog een betere ROI op je communicatie inspanningen. Overweeg om ook nog eens een stapje verder te denken. Jouw paasaanbiedingen zijn wellicht interessant voor een grote groep consumenten. Ontdek bijvoorbeeld in welke postcodegebieden mensen wonen die sterk lijken op jouw beste klanten. Of onderzoek in welke gebieden de meeste potentiële nieuwe klanten wonen. Zo kun je je Paasfolders gericht laten bezorgen. En wordt het gegarandeerd druk in je zaak.

Folders verspreiden met Pasen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders huis-aan-huis te verspreiden voor de Paasdagen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com