Met je folder inhaken op Moederdag

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

5 april 2019

Met je folder inhaken op Moederdag

Folders verdienen net zo goed een marketingkalender als jouw social media posts. Als jouw organisatie een marketingkalender heeft, is de kans groot dat er ook relevante feestdagen op staan. Moederdag is een belangrijke dag voor iedere ondernemer om op een slimme manier in te haken met je folder. Of je nu chocolade, lingerie, parfum, tuingereedschap of auto’s verkoopt. Met een beetje creativiteit, kun je met iedere product slim inhaken.

 

Inhaken moeilijk? Valt mee! De meest succesvolle inhakers zijn vaak juist lekker simpel. Het gaat erom dat het concept goed in elkaar zit en je scherp, ludiek of herkenbaar uit de hoek weet te komen in je folder.

Folder met Moederdag

Er zijn ontzettend veel (feest)dagen om op in te haken. Als je de kalenders bekijkt misschien wel honderden. Je kunt ze onmogelijk allemaal toepassen. Wees daarom selectief in je keuze en kies momenten die iets met je merk te maken hebben en/of inspelen op zaken die onder je doelgroep leven. Moederdag kan aantrekkelijk zijn om in te haken. Iedere vader, echtgenoot en kind weet dat moeder een cadeautje verwacht. Met jouw folder maak je de keuze voor een Moederdag cadeau wat makkelijker.

Wees creatief in je folder

Moederdag zal niet alleen door jou omarmd worden in je folder. Zorg dus dat jouw inhaker goed uit de verf komt. Pak ook niet het eerst het beste idee, maar ga er met je team voor zitten. Organiseer een brainstorm waarin je de verschillende folderacties bespreekt. Zorg vervolgens ook voor een goede uitvoering, zodat je folder écht op de deurmat knalt. Vergeet hierbij de herkenbaarheid niet. Je folder moet goed zijn, maar mensen moeten je natuurlijk daarna ook weten te vinden!

Folders met Moederdag

Wil je folders maken en verspreiden voor Moederdag? Ga dan nu aan de slag! Wij helpen je graag!  Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.