20 maart 2017

Met je folder de tuin in

Folders met tuinartikelen, meubilair en tuinplanten doen het goed in het voorjaar. Mensen met een tuin zijn juist hiermee bezig. Een folder raakt dus precies de juiste snaar. Met goede aanbiedingen kun je gegarandeerd rekenen op meer aanloop in je winkel.

95% van alle Nederlanders leest wel eens een reclamefolder. Daarmee bereikt de huis aan huis folder meer dan 11 miljoen Nederlanders. Na het lezen van een folder is 60% van de lezers bereid tot het doen van aankopen. 46% koopt regelmatig een product uit een folder. De huis-aan-huis folder is daarmee een succesvol (communicatie)middel dat aanzet tot actie. Meer dan de helft van de Nederlanders (53%) zou het verdwijnen van papieren folders een groot gemis vinden. Dit blijkt uit de NOM Folder Monitor 2016.

Aanbieding

Er wordt gemiddeld meer tijd besteed aan het lezen van papieren folders (17 minuten) dan digitale folders (12 minuten). Nederlanders geven aan dat aanbiedingen de belangrijkste reden zijn om een folder te bekijken. Een groot deel leest folders ook ter ontspanning (44%) of om zich te laten verrassen of te inspireren (30%). De cijfers wijzen uit dat reclamefolders door alle doelgroepen gelezen en gebruikt worden en dat de beïnvloeding groot is. Ongeacht leeftijdscategorieën of welstandsklassen. Van mensen uit de hoogste welstandklasse zegt 65% door de folder bepaalde aankopen te overwegen. Mensen uit de lagere welstandsklassen geven vaker dan de andere welstandsklassen aan, dat ze aanbiedingen kopen uit de folder.

Tuinfolders

Met deze kennis in je achterhoofd is het samenstellen van een goede tuinfolder een optelsom van goede content, goede foto’s en goede aanbiedingen. Inspireer met tips en adviezen. Breng met sfeerfoto’s in beeld hoe de tuin eruit kan komen te zien. En prikkel de lezer om in actie te komen met een aantrekkelijke aanbiedingen

Folders verspreiden

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders huis-aan-huis te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com