14 november 2019

Met flyers méér bezoekers

Flyers helpen jouw evenement op de kaart te zetten. Organiseer je binnenkort een Kerstmarkt? Bakt jouw voetbalclub oliebollen of starten jullie je eigen kerstbomenverkoop. Kies voor een flyer om lokaal reclame te maken voor jouw activiteit.

 

Flyer drukken en verspreiden levert je lokaal maximaal bereik tegen relatief weinig kosten. Een flyer drukken en verspreiden is goedkoop omdat een flyer veelal uit één vel bestaat. Eén vel papier dus, zonder vouwen of nietjes, met één boodschap: kom naar de kerstmarkt, koop oliebollen, kies nu uw kerstboom!

Flyers lokaal verspreiden

Flyers drukken en verspreiden regel je gemakkelijk zelf online. Voor de huis aan huis verspreiding is het alleen belangrijk dat je weet hoe lokaal je flyers wilt verspreiden. Teken een cirkel om jouw verkooppunt en bekijk welke postcodes daarbij horen. Dát is het gebied waar je jouw flyers heel gericht kunt laten bezorgen.

Flyers drukken en verspreiden als direct mail

Je kunt ook flyers drukken en verspreiden als direct mail. Je kunt zelf de gedrukte flyers versturen naar de door jou geselecteerde adressen, bijvoorbeeld de leden- of sponsormailinglijst van jouw vereniging. Natuurlijk kun je ook in zee gaan met een betrouwbare partner die de verspreiding van jouw flyer verzorgt. In dat geval lever je een actueel adressenbestand aan en kun je erop vertrouwen dat jouw flyer bij de geselecteerde adressen in de brievenbus valt. Jouw verkoop kan beginnen!


Flyer maken en verspreiden?

Wij zijn de partij die je zoekt! Dagelijks verspreiden wij flyers door heel Nederland.  Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com