4 januari 2017

Met flyers bereik je iedereen die wil gaan sporten

Met het nieuwe jaar voor ons, hebben we allemaal weer tal van goede voornemens. Minder eten, stoppen met roken en meer bewegen. Heb jij een sportschool of fitnesscentrum? Kies dan voor flyers verspreiden om je aanbod onder de aandacht te brengen. Huis aan huis verspreide flyers hebben een hoge attentiewaarde. Veel van de mensen die de flyer lezen, komen ook daadwerkelijk in actie.

Flyers drukken en verspreiden is een eenvoudige manier om aandacht te vestigen op jouw sportieve aanbod en het is relatief goedkoop. Een flyer bestaat uit slechts één vel papier van niet al te zware kwaliteit.

Flyers verspreiden

Om je flyers huis aan huis te verspreiden, heb je geen toestemming of vergunning nodig van de gemeente. Wel is het verstandig om te kiezen voor een professionele partij om de huis aan huis verspreiding te verzorgen. Zij kunnen meedenken en adviseren over het verspreidingsgebied van je flyers. Je kunt op postcodeniveau kijken in welke brievenbussen je jouw flyers wilt hebben. Richt je je met je sportschool op jongeren of heb je juist een fantastische aanbieding voor jonge ouders of senioren?  Met verspreiden.com kun je vertrouwen op een optimale verspreiding, namelijk precies in de brievenbus van jouw doelgroep.

Meer weten over flyers verspreiden?

Wil je meer weten over het verspreiden van flyers? Wij vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com