14 april 2022

Met een folder je praktijk presenteren

Wie een coaching praktijk heeft, tandarts is of volwassen of kinderen op een andere manier hulp biedt en ondersteunt, kan in een folder alle belangrijke informatie op een rij zetten. Wie ben je en wat kun je voor een ander betekenen? Zeker als je kiest voor minder gangbare of bekende therapievormen kan een folder je de ruimte bieden om goed uit de doeken te doen wat je doet en wat je meerwaarde is.

Een folder telt meestal meerdere bladzijde en maakt naast tekst ook gebruik van ondersteunende foto’s of tekeningen. Het is daarmee een ideaal middel om meer over jezelf als therapeut te vertellen en je beweegredenen om in je eigen praktijk te werken. In de folder kun je ook de therapievormen beschrijven en daarnaast kun je in je folder vertellen wie je daarmee kunt behandelen en hoe. Zo wordt de folder een duidelijk naslagwerk voor iedereen die voor jouw praktijk kiest of overweegt die keuze te maken.

Folder maken

Wil je een folder maken, ruim daar dan voldoende tijd en aandacht voor in. Schrijf je teksten zorgvuldig en laat een ander meelezen. Begrijpen ze wat er staat en weten ze hiermee voldoende over jouw werk en jouw praktijk? Maak zelf foto’s of laat ze maken, want amateuristische folders geven direct een amateuristisch beeld van je werk. Blijf weg van stockfoto’s, deze maken je folder erg onpersoonlijk.

Folders zijn ons dagelijks werk!

Wij werken dagelijks met folders. We ontwerpen ze, maken ze op en/of verspreiden ze. Dat doen we in heel Nederland. Daar zijn we zo trots op dat we er graag over vertellen. Interesse? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com