3 februari 2022

Met een flyer weekendhulpen werven

Nu de horeca de deuren weer heeft geopend en het voorjaar eraan komt, is het voor veel bedrijven noodzakelijk om nieuwe weekendhulpen en vakantiekrachten te werven. Je wilt namelijk wel met een compleet team klaarstaan als je restaurant volstroomt met gasten. Met een flyer kun je simpel en snel de juiste doelgroep benaderen. Want, weekendhulpen die werf je eenvoudig zelf!

Nieuwe weekendhulpen en vakantiekrachten werven voor je team verdient je aandacht. Het eerste wat je kunt doen is natuurlijk binnen je team inventariseren. Daarnaast is het maken van een aantrekkelijke wervingsflyer een slimme zet. Wees op tijd, zo ben je je concullega’s voor!

Flyer maken

Kies een stijl en lay-out die past bij je bedrijf én bij je doelgroep. Voor een strandpaviljoen gebruik je een andere tone of voice dan voor een sterrenrestaurant. Wat voor bedrijf je ook hebt, vertel duidelijk wat het werk in jouw restaurant inhoudt. Dat kan heel eenvoudig door de werkzaamheden op te sommen. Of laat eens medewerker aan het woord die in eigen bewoordingen vertelt over een normale werkdag. Vermeld ook duidelijk de periode en werktijden waarvoor je weekendhulpen en vakantiekrachten zoekt en vergeet de financiën en andere arbeidsvoorwaarden niet. Het uurloon is belangrijk, maar bijvoorbeeld ook of je leuke dingen doet met het team. To slot, maak solliciteren laagdrempelig, bijvoorbeeld door solliciteren via Whatsapp of een kort telefoontje mogelijk te maken.

Ben jij klaar voor het seizoen?

Wij gaan graag met je wervingsflyer aan de slag en horen graag wat we voor jou kunnen doen! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com