5 april 2022

Met direct mail inhaken op de lente

De lente is voor veel mensen een heerlijk seizoen. Deze positieve gevoelens bij dit seizoen kun je gebruiken in je direct mail met een voorjaarsthema. De boodschap bepaal je zelf. Je kunt een feestelijke ansichtkaart versturen met daarin de aankondiging van de nieuwe voorjaarscollectie, maar je direct mail kan ook uitgebreider, bijvoorbeeld met aanbiedingen en introductieteksten.

Het succes van je direct mail hangt natuurlijk deels af van jouw creativiteit en de uitstraling van de direct mail. Besteed daaraan zorg en aandacht. Dat betaalt zich altijd uit. Zorg dat je opvalt met een fris en vrolijk ontwerp. Creëer een echt voorjaarsgevoel, kleurrijk en met stralende gezichten zodat de direct mail vanzelf de aandacht trekt en gelezen wordt.

Maak het persoonlijk

Een direct mail is vaak effectiever dan advertenties of online mailings. De respons is hoger, terwijl de kosten vaak veel lager zijn. Onder meer omdat je kunt werken met kleine, heel gerichte oplagen. Onderzoek wijst uit dat 15% van de ontvangers een week na ontvangst van de direct mail actie onderneemt. Nog eens 16% is dit van plan. Je kunt het effect van je direct mail dit voorjaar nog verder versterken door deze te personaliseren. Door gebruik te maken van beschikbare klantdata, krijg je meer inzicht in klanten en hun behoeften.

Samen jouw voorjaars direct mail vormgeven?

We werken deze lente graag mee aan jouw direct mail. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com