22 februari 2016

Menukaart verspreiden

Huis-aan-huis verspreiden van een menukaart is een slimme manier om mensen te bereiken. Ook wie niet direct plannen heeft om uit eten te gaan, bekijkt met veel plezier de gerechten de kaart.

Veel mensen waarderen het huis aan huis verspreiden van een menukaart. Het geeft ze ruimte om op het gemak, thuis, te bekijken voor soort restaurant het betreft. Voor velen is het een drempel om een onbekend restaurant in te stappen. Welke gerechten staan er op de kaart en wat is het prijsniveau? Het huis aan huis verspreiden van een menukaart en aanvullende informatie over het restaurant of cafetaria is handig en informatief.

Aandachtspunten menukaart verspreiden

Huis aan huis verspreiden van een menukaart en restaurant informatie kan op verschillende manieren. Graag zetten we enkele aandachtspunten op een rijtje:

  • Presenteer de gerechten duidelijk en overzichtelijk
  • Verleid de lezer met een aantrekkelijk geprijsd kennismakingsmenu
  • Zorg voor een mooie en kleurrijke lay-out
  • Kies voor professionele foto’s
  • Maak het persoonlijk en vertel iets over jezelf
  • Zorg voor beleving

Wil je meer weten over de verspreiding van een menukaart in jouw regio? Laat het ons weten. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com