27 oktober 2020

Magazine versterkt binding met medewerkers

In een korte tijd is er veel veranderd voor medewerkers. Ze ervaren een hoge werkdruk of juist stress over hun baan en de toekomst van de organisatie. Door thuis werken wordt de afstand tot collega’s groot. De binding met je bedrijf moet je blijven bevechten. Een personeelsmagazine is een superleuk middel om iedereen erbij te houden. De verruimde Werkkostenregeling 2020 maakt dit extra cadeautje bij het kerstpakket mogelijk. Dit magazine wordt gegarandeerd een succes!

Onderzoek wijst uit dat vrijwel alle werknemers een personeelsmagazine positief, leuk en leerzaam vinden om te lezen. Door het personeelsmagazine voelen ze zich gewaardeerd en kun je ze nog makkelijker betrekken bij het bedrijf. Het allerbelangrijkste is dat je medewerkers het personeelsmagazine het liefst thuis ontvangt, om zo in alle rust het te kunnen lezen en delen met de rest van het gezin.

Onderwerpen voor het personeelsmagazine

Er zijn diverse onderwerpen die je kunt benoemen in het personeelsmagazine. De impact van corona op het bedrijf en de medewerkers is er daarvan één. Vertel hoe het bedrijf de toekomst in gaat, maar laat bijvoorbeeld ook zien hoe de verschillende collega’s een thuiswerkplek maakten. Andere onderwerpen zijn onder andere afdelingen in het licht, grote veranderingen binnen het bedrijf, de personeelsvereniging aan het woord en een tekenwedstrijd voor de kinderen van medewerkers. Je kunt alle kanten op. Het is jouw magazine! Het belangrijkste bij het uitkiezen van de onderwerpen is dat je het persoonlijk maakt, herkenbaar en de erkenning geeft aan je medewerkers. Zorg ervoor dat het mensenwerk is en geen cijfermatig beeld geeft van je bedrijf. Geef vooral een eerlijk beeld over het bedrijf.

Personeelsmagazine maken?

Wij hebben volop ervaring met het maken en verspreiden van personeelsmagazines. We praten je graag bij! Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com