11 juni 2021

Magazine brengt nieuwe collectie met AR tot leven

Voor de lancering van de nieuwe kledingcollecties voor de herfst- en windermode organiseerde modeketen C&A een virtuele modeshow. Een magazine bracht de nieuwe collectie via Augmented Reality (AR) tot leven. Op deze manier werd een traditioneel medium samengebracht met de allernieuwste technologie.

Voorafgaand aan de virtuele modeshow ontvingen de bezoekers van de modeshow een magazine. Door met een smartphone de QR-codes te scannen, haalden de lezers via een zogeheten AR portal vier mannequins in huis. Zo kregen ze een preview van de collectie. Ook maakten ze via collages en moodboards in AR kennis met de mensen en het idee achter de collecties. De gasten ook zelf via AR aan de slag. Zo konden ze een schets inkleuren, die daarna in Augmented Reality tot leven werd gebracht.

Magazine maken

Met of zonder AR, een magazine maken is nog steeds effectief. Wij helpen je daarbij graag! Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com