15 maart 2017

Maak van Koningsdag jouw dag

Folders verspreiden met Koningsdag betekent meer klanten en meer omzet. Koningsdag is een goed moment voor een omzetboost. Wees creatief en maak oranje tompoezen, een Koninklijk Keuze menu of een extra ‘royale’ bol ijs. Creatieve inhakers waarmee je inspeelt op het positieve gevoel bij je klanten.

Bijna alle Nederlanders(96%) lezen graag folders. En 81% van deze folder lezers gaat uiteindelijk ook tot actie over. De helft van de Nederlanders koopt regelmatig producten die zij in huis aan huis folders hebben gezien.

Oranje aanbieding

Je bent niet de enige retailer die zal inspelen op het thema Koningsdag. Retailers en grote bekende merknamen maken hier volop gebruik van. Tal van creatieve ondernemers weten hun producten te combineren met het geweldige volksfeest. Zorg voor een professioneel, goed vormgegeven folder. Natuurlijk in de kleuren oranje, rood, wit, blauw. Zorg daarbij voor wervende teksten, goede fotografie en overweeg het invoegen van een ‘Koninklijke kortingscoupon’. Bijvoorbeeld voor het tweede bolletje ijs gratis of een oranjebitter als aperitief bij een feestelijk menu. Nederlanders zijn gek op korting en doen daar met alle plezier wat moeite voor. Zo wordt Koningsdag een feestelijke dag die bovendien nog wat oplevert!

Folderverspreiding op Koningsdag

Wil je meer weten over de mogelijkheden om voor Koningsdag folders te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com