19 september 2016

Maak nu je sinterklaasfolders

Sinterklaas, het lijkt nog ver weg, maar in de supermarkten zijn de eerste chocoladeletters, kruidnoten en speculaasjes al weer te koop. Het is de hoogste tijd voor retailers om zich voor het bereiden op 5 december. Huis aan huis verspreide folders scoren goed, zéker in de periode voor Sinterklaas.

Sinterklaas komt dit jaar op 12 november aan in Maassluis. Nog maar een paar weken dus voordat het grote feest losbarst. De eerste speelgoed folder ligt al in de brievenbus en er zullen nog veel speciale Sinterklaas folders volgen. Huis aan huis verspreide folders zijn een uitstekend middel om meer aanloop in de winkel te krijgen en meer omzet te realiseren.

Sinterklaas folder populair

Ieder jaar doet onderzoeksbedrijf GfK onderzoek naar de folder. Daaruit blijkt dat de folder bijzonder populair is. Folders die op de deurmat vallen, worden altijd al met veel plezier gelezen en rondom Sinterklaas nog veel meer. Aantrekkelijke kleurrijke folders helpen mensen op weg met het vinden van het juiste cadeau, voor zichzelf of een ander. Speelgoed, parfums, woonaccessoires, juwelen of lingerie: voor iedere artikelgroep, voor iedere branche is er in deze periode iets te halen.

Sinterklaascadeaus

Onderzoek van GfK toont aan dat consumenten hun feestdagenaankopen steeds minder vaak plannen. Goed nieuws! Dit betekent dat je met je folder mensen kunt verleiden om juist bij jouw enkele sinterklaascadeaus te kopen. Maak je folder aantrekkelijk, met mooie folderaanbiedingen, leuke tips en aantrekkelijke weetjes. Zo trek je de lezers die koopjes jagen én de lezers die puur voor ontspanning en plezier door je folder bladeren.

Folders verspreiden

Wil je folders verspreiden rondom Sinterklaas? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com