Maak jij een eindejaarsknaller?

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

12 december 2019

Maak jij een eindejaarsknaller?

Met de oudejaarsavond voor de deur, is het dringend tijd om aan je vuurwerkfolder te werken. Vuurwerkfolders krijgen altijd veel aandacht. Zo worden volop gelezen door iedereen die met oud & nieuw graag vuurwerk afsteekt. Oud, jong, man en vrouw; de doelgroep voor jouw vuurwerkfolder is breed. Kansen volop dus om een goed rendement te halen! Maak jij een eindejaarsknaller?!

 

Vuurwerk kopen kun je volgens de wet de laatste drie dagen van het jaar. Maar omdat 29 december een zondag is, kun je al op zaterdag 28 december met je verkoop starten. Zorg dus dat je vuurwerkfolder op tijd op de deurmat ligt! Maak je vuurwerkverkoop extra leuk oliebollen, glühwein en warme chocolademelk.

Jouw vuurwerkfolder

Een goede vuurwerkfolder toont het vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, vuurpijlen en natuurlijk al het jeugd vuurwerk! Laat in je folder goed zien dat je in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aanbiedt. Geef verder tips voor het veilig bewaren en afsteken van vuurwerk. Zo wordt je folder interessant om in te bladeren. Óók voor de gezinsleden die het vuurwerk niet kopen, maar er wel graag alles over willen weten!

We knallen voor jou!

Ook voor jou knallen we graag met een mooie, resultaatgerichte folder voor jouw vuurwerk. We weten hoe belangrijk de laatste dagen van het jaar zijn voor jouw omzet. Weten wat wij kunnen doen voor je? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons dagelijks bereiken via 0113 70 02 12 of support@verspreiden.com.