27 mei 2021

Maak jezelf online zichtbaar

Het lijkt zo logisch: je hebt een website en doet soms wat aan social media, dus je klanten moeten je wel weten te vinden. Voor een deel heb je gelijk. Zéker de mensen die actief naar je zoeken, gaan je zeker vinden. Maar weet je dat je nóg beter aan je online zichtbaarheid kunt werken? Dan bereik je ook klanten die niet direct naar jou op zoek zijn, maar wél interesse hebben in jouw producten en diensten.

Met een online bannercampagne kun je ervoor zorgen dat je online beter zichtbaar wordt. Als je bang bent, dat je dan gaat ‘schieten met hagel’ heb je het mis. Met een slimme online bannercampagne selecteer je precies die plaatsen en in die gemeenten waar jouw (potentiële) klanten wonen.

Online banners

Banners, je kent ze zeker! Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Een banner advertentie heeft natuurlijk als doel de bezoeker van een webpagina te verleiden om op de banner te klikken. Dat lukt goed als je gebruikmaakt van een aantrekkelijke afbeelding, een animatie laat zien  of een interessante aanbieding presenteert met daarbij een duidelijke call to action. Door op de banner te klikken, wordt jouw pagina geopend. Daarop kun je meer informatie delen over het product of de dienst waarvoor je adverteert. Zo simpel is het! Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Jouw online campagne starten?

Wij weten alles van online zichtbaarheid. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Verspreiden.com is bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 12 of e-mail: support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com