Maak jezelf online zichtbaar

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

27 mei 2021

Maak jezelf online zichtbaar

Het lijkt zo logisch: je hebt een website en doet soms wat aan social media, dus je klanten moeten je wel weten te vinden. Voor een deel heb je gelijk. ZĆ©ker de mensen die actief naar je zoeken, gaan je zeker vinden. Maar weet je dat je nĆ³g beter aan je online zichtbaarheid kunt werken? Dan bereik je ook klanten die niet direct naar jou op zoek zijn, maar wĆ©l interesse hebben in jouw producten en diensten.

Met een online bannercampagne kun je ervoor zorgen dat je online beter zichtbaar wordt. Als je bang bent, dat je dan gaat ā€˜schieten met hagelā€™ heb je het mis. Met een slimme online bannercampagne selecteer je precies die plaatsen en in die gemeenten waar jouw (potentiĆ«le) klanten wonen.

Online banners

Banners, je kent ze zeker! Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Een banner advertentie heeft natuurlijk als doel de bezoeker van een webpagina te verleiden om op de banner te klikken. Dat lukt goed als je gebruikmaakt van een aantrekkelijke afbeelding, eenĀ animatieĀ laat zien Ā of een interessante aanbieding presenteert met daarbij een duidelijkeĀ call to action. Door op de banner te klikken, wordt jouw pagina geopend. Daarop kun je meer informatie delen over het product of de dienst waarvoor je adverteert. Zo simpel is het!

Jouw online campagne starten?

Wij weten alles van online zichtbaarheid. Wil je daar meer over weten? Neem danĀ contactĀ met ons op. Verspreiden.com is bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 12 of e-mail: support@verspreiden.com.

 

Ā