30 maart 2022

Maak je vakantiebanen online zichtbaar

Heb je vakantiebanen en wil je nieuwe vakantiekrachten werven? Online zichtbaarheid kan helpen om in contact te komen met je doelgroep. Met de zomer voor de deur is het met name voor horecazaken belangrijk om aandacht te besteden aan hun online zichtbaarheid. Met online banner advertenties kun je heel gericht vakantiekrachten werven. En het is nog eenvoudig ook!

Online zichtbaarheid is voor elk horecabedrijf belangrijk. Op social media kun je namelijk veel (potentiële) gasten bereiken. En potentiële medewerkers ! Het is belangrijk dat je steeds een duidelijk en consequent beeld uitdraagt. Wat voor je gasten geldt, geldt eigenlijk voor potentiële medewerkers. Ze moeten echt het gevoel hebben dat ze bij jou moeten zijn !

In beeld bij je doelgroep

Een aantrekkelijke manier om online zichtbaar te zijn met je vakantiebanen is het gebruik van online banners. Een banner is een online advertentie die wordt weergegeven op een webpagina. Wie op advertentie klikt, wordt doorgeleid naar een andere pagina: de pagina met jouw vakantiebanen! Banners worden onder andere gebruikt om diensten of producten te promoten en zijn dus ook ideaal voor het promoten van jouw vakantiewerk.  Met online banner advertenties op bijvoorbeeld populaire webshops kom je in beeld bij de jongeren die bij jou aan slag zouden kunnen gaan. Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Online banner campagne starten?

Wij kennen de ins en outs van banner marketing en zetten graag jouw online banner campagne op. Wil je meer weten over online zichtbaarheid of online banners? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com