15 februari 2022

Maak je politieke partij online zichtbaar

Online zichtbaarheid en meer contact met de doelgroep: voor politieke partijen is aanwezigheid op social media tegenwoordig van cruciaal belang. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur is het voor politieke partijen belangrijk om aandacht te besteden aan hun online zichtbaarheid. Dat geldt ook voor lokale politieke partijen. Met online banner advertenties kun je heel gericht je doelgroep bereiken.

Online zichtbaarheid is belangrijk voor elke politieke partij. Op social media kun je namelijk veel (nieuwe) kiezers bereiken. Daarnaast kun je kiezen voor online banners. Een banner is een online advertentie die wordt weergegeven op een webpagina. De advertentie bestaat uit afbeeldingen of animaties, waarop geklikt kan worden. Dan wordt een nieuwe pagina geladen : de pagina met jowu informatie! Banners worden onder andere gebruikt om diensten of producten te promoten en zijn ook ideaal voor het uitdragen van jouw politieke idealen.  Met online banner advertenties op bijvoorbeeld lokale nieuws websites kom en blijf je in beeld bij de kiezers in jouw gemeente.

Elke gemeente een eigen verkiezingsboodschap

Het is belangrijk dat je in deze online banner advertenties dichtbij de lokale politiek blijft. De bekende landelijke politieke partijen hebben vaak herkenbare speerpunten en kernwaarden. Dat geldt natuurlijk ook voor lokale partijien. Lokale partijen zeggen vaak ‘dichtbij mensen’ te staan. Het is belangrijk dat je dit uitdraagt in je banner advertenties. Daarnaast is het zaak dat je met je verkiezingsboodschap aansluit bij wat er lokaal in de gemeente speelt.

Online banner campagne starten?

Wij kennen de ins en outs van banner marketing. Oók voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. We zetten graag jouw online banner campagne op. Wil je meer weten over online zichtbaarheid of online banners? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com