Maak je partij online zichtbaar

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

31 mei 2021

Maak je partij online zichtbaar

Als de recente verkiezingen in binnen- en buitenland iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel het belang van online zichtbaarheid. Politieke partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022 meedoen, doen er goed aan online zichtbaarheid mee te nemen in hum mediastrategie. Banner advertenties op lokale nieuwswebsites in de gemeente hebben om die reden absoluut meerwaarde.

Online zichtbaarheid is belangrijk. Want kiezers zijn meer dan ooit online actief. Natuurlijk spelen traditionele media een rol bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, maar dat geldt ook voor online kanalen. Het is belangrijk om daar als politieke partij aanwezig te zijn, of je nu een landelijke partij bent of een lokale partij. Met banner advertenties op bijvoorbeeld lokale nieuws websites blijf je in beeld bij je kiezers.

Elke gemeente een eigen verkiezingsboodschap

Wat in de ene gemeente speelt hoeft in de andere totaal niet aan de orde te zijn. Om die reden is het belangrijk je verkiezingsboodschap per gemeente aan te passen en vervolgens ook per gemeente de relevante nieuwswebsite(s) te selecteren voor de online zichtbaarheidscampagne van jouw politieke partij.

Meer informatie? Neem een kijkje op verspreiden.com/verkiezingen