15 maart 2023

Maak je folders ‘voorjaarsproof’

Het lijkt logisch: de vormgeving van je folder is gedaan, je kunt op je lauweren rusten. Maar niets is minder waar. De eerste aanblik van je folder moet direct al verleidelijk zijn. Zodra het voorjaar aanbreekt, betekent dat afscheid nemen van herfstbladeren, paddenstoelen, sneeuw en kale takken. De zon mag doorbeken in je folder, voorjaarsbloemen doen het goed en vergeet vooral niet om sprekende kleuren te gebruiken!

Elk seizoen heeft zijn eigen kleuren. Lichte en heldere kleuren komen bijvoorbeeld voor in het palet van de lente en de zomer. Houd daarmee rekening bij het opmaken en samenstellen van jouw folder. Een goede eerste indruk van je folder is belangrijk. Hoe verleidelijker die is, hoe groter de kans dat je folder ook daadwerkelijk gelezen wordt! Aan de slag dus met jouw folder: tijd voor een voorjaarsmetamorfose!

Folder is succesvol

De folder is nog steeds één van de meest effectieve marketingmiddelen. Alle reden dus om deze te benutten voor jouw bedrijf! Dit komt door de aantrekkingskracht van het drukwerk, maar ook door de gerichte verspreiding. Op basis van jouw doelgroepcriteria, belandt jouw folder namelijk precies op de juiste deurmat. Door bij het maken van je folder goed in je achterhoofd te houden voor wie je de folder maakt, scoor je gegarandeerd. Wat dat betekent? Een folder met babyartikelen en kinderspeelgoed verspreid je het beste in een nieuwbouwwijk met jonge gezinnen. En andersom, een folder voor tuingereedschap, schuttingen en bloemen en planten is weinig effectief in een stadsdeel met voornamelijk hoogbouw.

Bij Verspreiden.com denken we mee!

In onze webshop regel je heel eenvoudig de verspreiding van jouw voorjaarsfolder. Kies voor huis-aan-huis verspreiding en je maakt stapsgewijs de juiste keuzes. Zorg dat je weet wat je waar wilt verspreiden. En kom je er zelf niet uit, dan staat onze klantenservice voor je klaar!

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com