22 februari 2019

Maak je folder groen

Drukwerk, en dus ook jouw folder, is het meest duurzaam als er gedrukt wordt op FSC gecertificeerd recycled papier met een zo hoog mogelijk percentage aan recyclede vezels. Er zijn papiersoorten waarbij het recycled percentage oploopt tot zelfs 100 producent. Het kan interessant zijn om hiermee rekening te houden bij het maken van jouw folder. Zéker als je jouw groene imago wil onderstrepen!

 

Papier is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Van folders tot prachtig ingepakte cadeaus, van wc-papier tot memoblokjes en geld. Papier is een zeer duurzaam product. Het wordt meestal gemaakt van houtvezels. Deze zijn afkomstig uit hout en oudpapier. Papier is dus een natuurproduct dat ook nog eens goed recyclebaar is!Dankzij allerlei inspanningen is de uitstoot van broeikasgassen in de papierindustrie stevig gedaald. Concreet is de ecologische voetafdruk per geproduceerde ton papier met 40% verminderd in vergelijking met 1990.

Folders als zak

Wijs in je folder op je keuze voor duurzaam papier en vraag de lezer het papier weg te gooien in de container voor oud papier. Zo blijft de cirkel in tact en kan van het oude papier weer nieuw papier gemaakt worden. Ook leuk om te doen is je folder maken in de vorm van een zak. Belangstellenden kunnen deze dan bij jou laten vullen met lekkere broodjes, groente of fruit. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Folders op duurzaam papier

Interesse in folders op duurzaam papier? We vertellen je er graag alles over. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com