25 februari 2021

Maak je flyer ‘paasbest’

Op je paasbest betekent ‘piekfijn’. Een mooi uitgangspunt voor de flyer die je maakt voor de komende Paasdagen. Wie ervoor zorgt dat deze er piekfijn uitziet, kan vertrouwen op succesvolle verkopen in de weken voor Pasen. Het kost even wat tijd en aandacht, maar daarmee maak je van Pasen welke een belangrijke omzetversneller.

Voor veel mensen is Pasen een familieweekend. Een moment om samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap. Gezellig eten en drinken spelen daarbij een belangrijke rol. Heb je een winkel in dit segment dan kun je op tal van manieren inspelen op Pasen. Informeer je klanten hierover tijdig. Maak flyers met je paasaanbiedingen, zodat je klanten deze tijdig kunnen meenemen bij het maken van plannen of de keuze van de gerechten.

Flyers maken

Wil je een Paas flyer gaan maken? Denk dan aan het volgende:

Herkenbaar gebruik van je huisstijl

De huisstijl van jouw winkel zorgt voor herkenning. Gebruik je logo sowieso op de voorkant van je flyers en zorg ervoor dat alle kleuren die je gebruikt overeenkomen met die van je huisstijl.

Val op met een eyecatcher

Het is Pasen! Genoeg mogelijkheden om mee op te vallen dus. Maak er een eyecatcher van. Denk bijvoorbeeld aan een aansprekende aanbieding en mooie illustratie of foto. Omkaderen werkt vaak heel goed.

Gebruik kleur en witruimte

Kleuren moeten versterkend werken voor de eyecatcher die je in jouw ontwerp opneemt. Alle kleuren moeten de ogen sturen naar jouw belangrijkste boodschap. Door het toepassen van witte delen, valt de rest veel meer op.

Call to action, contact en social media

Het belangrijkste, dus niet vergeten! Wat moet de lezer doen na het lezen van jouw Paas flyer? De call to action stuurt hen naar bijvoorbeeld jouw winkel, bestellijst of website. Vergeet ook de contactinformatie niet! Heb je ook social media? Neem deze dan zeker mee in het ontwerp en zorg dat deze in de weken voor Pasen up to date zijn.

Flyer maken met Pasen?

We zijn sterk in het maken en verspreiden van flyers. Oók met Pasen! Weten hoe? We vertellen je er graag alles over! Neem vandaag nog contact met ons op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com