29 juni 2018

Maak folders onderdeel van de Mediamix

Folders zijn een perfect middel om je doelgroep te bereiken. Want hoewel online adverteren een vlucht neemt, geven we je graag enkele redenen om vooral de folder niet te vergeten. Wij zijn overtuigd van de kracht van print en de overtuigingskracht van folders in de brievenbus. En dat is niet voor niets.


1. Regie

Folders maak je zelf en laat je zelf bezorgen. Je hebt alles in eigen hand: de boodschap die je verkondigt, het moment en de manier van de bezorgen van de folder, de lay-out enzovoorts. Dat moet je online altijd maar afwachten. Je weet online nooit precies bij welke content je advertentie vertoond wordt. Met een folder heb je de regie in handen.

2. Opmaak

Folders kun je precies zo maken als je zelf wilt. Je kunt net zoveel tekst gebruiken als jij denkt dat nodig is, en de foto’s die naar jouw idee goed werken. Online zijn er veel meer aspecten waarmee grafisch vormgevers rekening moeten houden.

3. Minder snel afgeleid

Folders kun je lezen wanneer je wilt. Dit is dan ook de reden dat mensen er graag rustig voor gaan zitten en aandachtig de folder lezen. Het is een moment van rust en ontspanning. Online zijn mensen vaak sneller afgeleid en is de concurrentie hoog

4. Niemand is alleen online bereikbaar

Geen kanaal staat op zichzelf. Daarom is het belangrijk om folders toe te voegen aan je mediamix. Niemand is namelijk alleen online te vinden of alleen offline. De consument beweegt zich overal. Laat het elkaar daarom versterken. Zo valt je (nog) beter op en bereik je een groter publiek.

Ook overtuigd van folders?

We hebben tal van redenen om overtuigd te zijn van de kracht van folders. Weten welke? Neem vandaag nog contact met ons op: Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02. Natuurlijk kun je vraag ook mailen naar support@trainews.nl. Wij beantwoorden je e-mail altijd binnen 2 uur.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com