21 juni 2017

Maak je eigen ‘smaakvolle’ BBQ folder

Het BBQ-seizoen is aangebroken en dat laat je als slimme slager natuurlijk niet aan je culinaire ondernemersneus voorbijgaan. Met een speciale barbecue folder komen je klanten alvast in de stemming. Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met gloeiend heet houtskool en de lekkerste stukjes vlees?

Maak van je folder een echte beleving. Breng mensen in de stemming, met mooie foto’s van gezellige tafereeltjes in de tuin. Lachende kinderen, goed gezelschap en mooie stukken vlees. Wie ernaar kijkt, beleeft zelf weer die ene gezellige barbecue van veel te lang geleden. Verleid je klanten om plannen te maken en maak het ze makkelijk met duidelijke recepten en een overzichtelijk bestelformulier.

Folders werken
Barbecueën is ‘hot’. Op houtskool, elektrisch of met een green egg, thuis of op de camping, we barbecueën graag.  Als slimme slager speel je hierop in met een uitgekiende folder. Met folders bereik je je klanten. Uit de NOM Foldermonitor 2016 blijkt dat 76% van de ontvangers de folder leest vanwege de speciale aanbiedingen. Een groot deel leest folders ook ter ontspanning (44%) of om zich te laten verrassen of te inspireren (30%). Maar liefst één derde (32%) gebruikt de reclamefolder om prijzen en aanbiedingen te vergelijken. En met effect! Bijna de helft van de lezers (46%) koopt regelmatig een product uit de folder.

Aanbiedingen en ontspanning
Met de resultaten van de Foldermonitor in gedachten is het samenstellen van je barbecue folder eenvoudig. Maak een aantrekkelijke folderaanbieding en biedt tips en inspiratie voor een gezellige barbecue. Succes verzekerd!

Meer weten over speciale BBQ folders?
We vertellen je er graag over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com