16 maart 2022

Maak eens voorjaarsfolders

De zon, de voorjaarsbloemen en het voorzichtige groen aan bomen en struiken: het voorjaar breekt aan en daar hoort een folder bij! Een voorjaarsfolder is een mooie start voor de verkoop van jouw voorjaarsartikelen. Kleding, fietsen, barbecues en alles voor in de tuin. Een voorjaarsfolder inspireert en zet klanten aan om naar jouw winkel te komen.

Een voorjaarsfolder kun je vullen met tips en aanbiedingen. Inventariseer bij je leveranciers welke aanbiedingen je kunt doen en vraag je medewerkers om mee te denken. Zij hebben klantencontacten en weten wat klanten willen weten. Een huis-aan-huis folder is een sterk en overtuigend communicatiemiddel. Veel mensen vinden het fijn om folders door te lezen voor de dagelijkse boodschappen, om aanbiedingen te ontdekken en inspiratie op te doen. 

Een folder die bij je past

De voorjaarsfolder moet natuurlijk goed aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf en een goede positieve indruk achterlaten. Opvallen, zodat potentiële klanten de voorjaarsfolder willen lezen. Kies voor aansprekende fotografie, heldere teksten en aansprekende aanbiedingen. Kruip in de huid van je doelgroep en bedenk waaraan zij behoefte hebben. En laat vooral de vrolijke kant van het voorjaar van je voorjaarsfolder spatten!

Voorjaarsfolders maken en verspreiden?

Wij staan in ieder seizoen voor je klaar, dus ook in het voorjaar! We maken jouw voorjaarsfolder graag en zijn ook sterk in de verspreiding van je voorjaarsfolders. Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op, via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com