17 januari 2022

Maak een ‘Welkom terug’ flyer

Een flyer is een snelle en goedkope manier om opvallend met je klanten te communiceren. Nu de winkels weer open zijn, is het superleuk om je klanten ‘welkom terug’ te heten. Met een mooie flyer geef je daaraan eenvoudig vorm. Gewoon vertellen hoe blij je bent om je klanten weer te ontvangen en wat tips delen over je nieuwe aanbod.

Het verspreiden of uitdelen van een flyer is misschien wel één van de oudste manieren om reclame te maken. Zelfs nu bijna allemaal online zijn, is het verspreiden van flyers een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van veel winkels en bedrijven. Velen zien het zelfs als één van beste methoden om offline reclame te maken. En een flyer is helemaal niet duur. Zéker niet als je deze verspreid via je eigen winkel(s).

3 voordelen van flyer

Drie voordelen van een flyer zetten we graag voor je op een rij.

De kosten zijn laag

De kosten van een flyer pakken vaak zeer voordelig uit. Al voor enkele eurocenten heb je een mooie flyer, afhankelijk van de oplage natuurlijk.

Snelle respons

Online communicatie  is vaak onpersoonlijk en wordt, mede daardoor, snel vergeten. Wanneer je zelf je flyer uitdeelt in je winkel, hebben je klanten daar veel meer aandacht voor. Vaak leidt dit ook tot een snellere en betere responstijd en het versterken van de band met je klanten.

Ouderwets, maar dat waarderen klanten

Veel consumenten waarderen het dat je de moeite neemt om een flyer te maken.

Uitdelen van flyers kan waardevol zijn

Kortom, het verspreiden of uitdelen van flyers kan enorm waardevol zijn. Zeker voor de ondernemers met een klein budget, kan het een duidelijk verschil maken en kan het opvallend winstgevend werken. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw winkel(s) en jouw budget. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com