27 januari 2023

Maak een verkiezingsflyer!

Met een flyer voor de Provinciale Staten verkiezingen krijg je direct in de brievenbus al aandacht voor jouw politieke partij. Een flyer biedt je bovendien alle ruimte om de standpunten van jouw partij uit de doeken te doen. Een goede manier om de burgers in jouw provincie te betrekken bij de politiek!

In aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op woensdag 15 maart is een flyer dé manier om burgers te informeren over jullie standpunten en plannen voor de provincie. Wat vindt jouw politieke partij van het openbaar vervoer in de provincie? Hoe wil jouw politieke partij vormgeven aan de energietransitie in de provincie? En hoe wil jouw politieke partij de provinciale woningmarkt een boost geven? Een flyer biedt ruimte om kort en krachtig jullie belangrijkste verkiezingsboodschappen te delen met de lezer. En zijn er naar aanloop van de verkiezingsdag nog bijeenkomsten van jouw partij? Vergeet dan een duidelijke call to action niet, zodat mensen weten dat ze welkom zijn om mee te praten!

Helder en transparant
Gebruik in je flyer duidelijke taal. Dat betekent korte, actieve zinnen en zéker geen politiek jargon. Kies voor mooie, aansprekende foto’s uit de provincie. Zo valt de flyer direct op en is het duidelijk waarover het gaat. Het kan helpen om regionaal bekende mensen op te voeren. Dat trekt ongetwijfeld de aandacht! Zij kunnen hun mening geven over bepaalde onderwerpen en duidelijk maken waarom zij juist voor jou partij stemmen. Ook is de flyer een ideale manier om alle kandidaten te presenteren, die namens jouw partij meedoen aan de verkiezingen voor Provinciale Staten. Zo weten de kiezers welk gezicht er hoort bij de namen op het stembiljet!

Flyers verspreiden
Is jouw partij landelijk actief? Dan kunnen we natuurlijk per provincie een andere flyer maken en verspreiden. Zo bereik je de juiste kiezers. Wil je een verkiezingsflyer laten maken en/of verspreiden? Dat verzorgen wij graag voor je! Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of mail ons op support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com