29 november 2018

Maak een kerstfolder met een bestelformulier

Verspreid je deze decembermaand folders? Overweeg dan om hieraan een bestelformulier toe te voegen. Of je nu bakker, slager, visboer, traiteur of oliebollenbakker bent, tal van gezinnen heb jouw artikelen nodig om hun kerstdiner te organiseren. Met een handig bestelformulier, kun je het bestelproces stroomlijnen en maak je het je klanten makkelijk!

Met huis aan huis verspreide folders bereik je veel (potentiële) klanten. Je kunt je folders heel gericht verspreiden. Het enige wat je moet weten zijn de postcodes van de gebieden waar je jouw folder in de brievenbus wilt laten vallen. Heel gericht dus duur hoeft dat niet te zijn!

Bestelformulier

Met een bestelformulier maak je duidelijk wat jouw assortiment is voor de kerstdagen. Lekkere kerststaven, mooie vleesgerechten, verse vis, exclusieve hapjes of heerlijke oliebollen en appelflappen. Gemak dient de mens en veel mensen maken graag gebruik van jouw kwaliteiten. Met een bestelformulier kun je direct vertellen wat je prijzen zijn. Heb je een aanbieding? Plaats deze dan extra prominent in je folder! En overweeg om iets extra’s te doen, bij een bepaalde bestelhoeveelheid. Zo trek je mensen over de streep.

Inspiratiebron

Defolder is nog altijd de belangrijkste bron voor informatie en van inspiratie. Dat blijkt uit het onderzoek Retail Buying Study ’18 van IPG Mediabrands dat dit jaar voor de tweede keer is uitgevoerd. Het onderzoek onder 5500 Nederlanders bestrijkt 11 retail categorieën (zoals supermarkten, speelgoed en elektronica), en laat zien dat 40 procent van de mensen de folder noemt als bron voor informatie en inspiratie.

Folders maken en verspreiden?

We informeren je graag over de mogelijkheden!  Bel vandaag nog met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com