3 augustus 2023

Maak een herfst planning

Plannen maken hoort bij het ondernemerschap. Maar wil je je plannen daadwerkelijk realiseren, dan is een goede planning noodzakelijk. Een concreet uitgewerkt plan, waaraan je je alleen maar hoeft te houden. Dat geldt ook voor je reclame-uitingen, zoals de verspreiding van drukwerk, folders, flyers en je online aanwezigheid. Nu het zomer volop is, wordt het tijd voor een planning voor de tweede helft van het jaar.

Kortom, het is nu de tijd om vooruit te denken en alvast een plan te maken voor je herfst-marketing. Herfst-marketing is leuk! Al was het maar vanwege de sfeer, de kleuren en de belofte van geborgenheid binnenshuis. Of je nu folder of een flyer maakt of kiest voor een online bannercampagne, het zijn thema’s waarop je kunt inspelen.

Het verschil tussen een flyer en een folder
Het verschil tussen een flyer en een folder is dat een flyer bestaat uit één ongevouwen vel papier met enkel- of dubbelzijdige bedrukking en een folder altijd één of meerdere vouwen in het vel papier heeft.

Online bannercampagne
Een bannercampagne is een manier om meer bekendheid en websitebezoekers te krijgen. Het is online adverteren voor leads en/of traffic met een grafische reclame-uiting. De banners worden getoond op de websites die jouw klanten bezoeken. Je probeert met banners de aandacht van de bezoekers te trekken zodat ze erop klikken. Een voordelige online bannercampagne regel je eenvoudig via zichtbaar.nu.

Flyers of folders bestellen?
Dat kan heel eenvoudig in de webshop van Verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com