5 mei 2021

Maak een folder voor Pinksteren

Folders verspreiden met Pinksteren is een goede mogelijkheid om je verkopen een impuls te geven. Voor veel mensen betekent Pinksteren een lang weekend vrij zijn. Dit besteden zij graag ontspannen in de tuin, op de camping of aan het strand. Ga jouw assortiment eens na. Je hebt vast iets in huis om Pinksteren aangenaam te maken! Vertel dat de lezer van jouw folder!

Met folders bereik je jouw (potentiële) klanten. Bijna iedere Nederlander leest wel eens een folder. Na het lezen van een folder komen vier op de vijf mensen in actie. Voor ruim de helft van de Nederlanders zou het een groot gemis zijn als er geen folders meer verspreid zouden worden.

Folderverspreiding

Natuurlijk is het slim om met je folder in te spelen op jouw assortiment voor Pinksteren. Bedenk op welke manier jouw winkel, bedrijf of restaurant hiervan kan profiteren. Kies producten of diensten die aanslaan en presenteer op een aantrekkelijke manier in je folder. Maak gebruik van fraaie kleuren en mooie foto’s in je folder. Op zo’n manier valt je folder direct op de deurmat al op. Dat is belangrijk, want een folder die opvalt, wordt sneller gelezen.

Meer weten over folderverspreiding

Interesse in het verspreiden van een folder rond Pinksteren? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com